Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

maandag 17 december 2012 - 20u15
Kerstspecial: De Guillotine
(herhaald wegens overdonderend succes)

De kerstdagen komen eraan en jammer genoeg dringen de obligate nieuwjaarswensen zich opnieuw op. Infomania wenst jullie allemaal een beter, gezonder, evenwichtiger, minder stresserend en superdeluxe 2013 toe.

Jammer genoeg wordt de kans op een fantastisch 2013 serieus belemmerd door een aantal figuren die we met veel plezier haten. Waarom zouden wij deze niet op een humane wijze naar het einde van het heelal sturen? Daarom willen wij met Infomania de denkoefening maken: wie uit het heden, verleden en toekomst maken wij een kopje kleiner om de wereld te verlossen van een brok ellende? Van Mia Doornaert tot Michael Freilich en van Geert Versnick tot Paris Hilton. Maak jouw top drie van meest verguisde figuren en argumenteer waarom ze volgens jou een symbolische plaats onder de guillotine verdienen. De meest overtuigende pleit(st)er krijgt een fijne prijs! Iedereen welkom vanaf 20u op deze geweldige, geweldloze kerstspecial in het Assez, Sparrestraat 1a, Brugse Poort Gent!
Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25