Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

THEMA:  Als verkiezingingen iets zouden veranderen...
Infomania lijdt aan verkiezingskoorts. We worden een beetje misselijk van de verkiezingspropaganda en de beloften die ons links en rechts worden gemaakt komen ons al lang de strot uit. Als verkiezingen iets zouden veranderen, waren ze al lang afgeschaft. Toch?
maandag 11 mei 2009 - 20u15
Lijst Dedecker, de opmars van het ultra-liberaal populisme
-  Eric Goeman
Eric Goeman, voorzitter van Democratie 2000 en woordvoerder van Attac Vlaanderen, ontleedt kritisch het programma van Lijst Dedecker.
"Wij zijn ethisch-cultureel progressief en sociaal-economisch rechts" beweert Jean-Marie Dedecker over Lijst Dedecker. Inderdaad is het Vlaams Belang ethisch-cultureel rechts en sociaal-economisch rechts. Is dat het fundamentele verschil tussen VB en LDD? Maakt dit het stijgende succes uit van LDD? Een analyse over het "ultraliberalisme" van LDD: anti-syndicaal, anti-overheid, anti-progressieve belastingen. LDD staat voor de doorgedreven liberalisering van media-industrie, afschaffing autonome gemeentebedrijven, privatisering van alles wat nog niet geprivatiseerd is. Van "eigen volk eerst" tot "ik boven alles".
Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25