Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/index/connect.php on line 16
TEST: id= 99 Het Radikale Clown Leger Rekruteert!
GROUPES/GROEPEN
A voix autre (fr)
ABC (nl)
AC (nl)
AK (nl)
Alcahel (nl)
Anarchistische Bond (nl)
anarchy is order (nl)
Catholic worker (nl)
Centre Libertaire (fr)
De NAR (nl)
De Noodzaak (nl)
FAM (nl)
Ici & Maintenant (fr)
Infomania (nl)
Infotheek (nl)
Kokkerellen (nl)
Queerilla (nl)
Skwattus Dei (nl)
Uitgezonderd (nl)
VAK (nl)
Voko (nl)
Zwart & Rood (nl)
 
FORUM
F.L.I.
 
HOME | LINKS | ARCHIVES/ARCHIEF | PUBLISH | CONTACT 21-05-2022
08-04-2005 Clown Army: Radikale Deugnieterij op de G8 in Schotland

Het Radikale Clown Leger Rekruteert!

Rebelse Clown Basistraining Tweedaagse: 23 & 24 April 2005 - Gent

Heb je genoeg van saaie protesten en ben je kapitalisme beu?
Werk je graag in teamverband en maak je de autoriteiten graag belachelijk?
Snak je naar extreem onnozele avonturen?


CIRCA (Clandestine Insurgent Rebel Clown Army) is een netwerk van rebelse clowns die graag geweldloze grappige chaos willen veroorzaken tijdens de G8-top in Schotland deze zomer. De G8-top is een jaarlijks bijeenkomst van de acht meest economische machthebbers ter wereld. Op deze top maken ze beslissingen die op sociaal en ecologische vlak nefast zijn. We zijn er niet mee akkoord!

Daarom is het Clown Army is op zoek naar gekken, rebellen, radikalen, deugnieten en tegendraadsen, stouteriken, muiters en malcontenten om zijn rangen te versterken.

Word lid van een gevechtseenheid bewapend met nietsontziende liefde en getraind in de oude kunsten van clownerie en geweldloos direct actievoeren. Leer geniaal onnozele tactieken om de machtigen voor schut te zetten. Geniet van de subversieve vrijheid van je innerlijke clown.

Je moet clowns of soldaten niet per sé leuk vinden, je moet gewoon evenveel houden van leven en lachen als van rebellie. Als je denkt dat dit iets voor jou is – volg je neus en kom naar onze tweedaagse training op 23 & 24 april in Gent.


Training to be rubbish! Zoals bij alle legers, moeten mensen die lid willen worden van CIRCA een training volgen. Voor je met CIRCA naar het slagveld vertrekt moet je als rekruut deelnemen aan een ‘Big Shoe Camp’. Na deze training ben je klaar voor alle CIRCA-missies. Een Clownbattant worden is een uitdaging, maar je bent het voor het leven!
Je innerlijke clown vinden, subversief spelen, burgerlijke ongehoorzaamheid en directe actie, Bouffon-manoeuvres en slapstick, marcheren en drillen: je leert het allemaal op onze Rebelse Clown Basistraining Tweedaagse.


Schrijf je in (verplicht!) en je krijgt daarna meer praktisch informatie (waar? en waneer? enz.)
deugenieterij@yahoo.com
0495 45 65 14


www.clownarmy.org
www.stopg8.be
www.dissent.org.uk


CIRCA Needs You!

> http://www.clownarmy.org/recruit/clownleger.htm

AGENDA

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/agenda/agenda_connect.php on line 3

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/agenda/agenda_connect.php on line 3
No Events presently
MORE | SUBMIT
REGULAR EVENTS
PASSE-MURAILLE
22/05/2022 - 18:00
Bruxelles
Volxkeuken (check linked agenda)
25/05/2022 - 14:00
Leuven
Chaos Cafe
25/05/2022 - 19:00
Leuven
Volxkeuken
25/05/2022 - 20:00
Gent
VOLXKEUKEN-expo- cafe
26/05/2022 - 18:00
GENT
TRANCHE D'ANAR
27/05/2022 - 21:00 => 22:30
Bruxelles
MORE | SUBMIT