Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

maandag 26 december 2011 - 20u15
Kerstspecial: de guillotine
Nu de kerstkalkoen bijna verteerd is, dringen de obligate nieuwjaarswensen zich op...
Na lang beraadslagen hebben we beslist dat we voor 2012 graag een rechtvaardige en inclusieve samenleving willen. Jammer genoeg zijn er een hele hoop mensen die het anders zien en het kwaad met ons en de wereld menen. Waarom zouden wij deze niet op een humane wijze naar het einde van het heelal sturen?

Daarom willen wij met Infomania de denkoefening maken: Wie uit het heden, verleden en toekomst maken wij een kopje kleiner om de wereld te verlossen van een brok ellende?
Van Goedele Liekens tot Jef Vermassen en van Samson tot Bart De Wever. Maak jouw top drie van meest verguisde figuren en argumenteer waarom ze volgens jou een symbolische plaats onder de guillotine verdienen.

De meest overtuigende pleit(st)er krijgt een fijne prijs!

Iedereen welkom vanaf 20u op deze geweldige, geweldloze tweede kerstavond in het Assez, Sparrestraat 1a, Brugse Poort Gent!
Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25