Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

maandag 08 oktober 2012 - 20u00
De basis van het ideologisch en sociaal-economisch programma van
-  Kris Michiels (ABVV)
In quasi alle peilingen omtrent de komende politieke verkiezingen kan eenzelfde trend worden waargenomen: de N-VA zou sterk aan kiezers winnen waardoor de politieke krachtsverhoudingen in vele gemeenten aan verandering onderhevig zullen zijn. De publieke opinie blijkt open voor het discours van hun frontman. Het moet gezegd, de campagne van de N-VA die 6 jaar geleden nog op sterven na dood was, zit vandaag subliem in elkaar. Maar wat heeft deze partij nóg voor onze maatschappij in petto wanneer hun ultieme doel eenmaal is bereikt – namelijk het opsplitsen van België in twee autonome bestuursidentiteiten?

De studiedienst van het Vlaamse ABVV bracht een brochure uit waarin ze een analyse maakte van het sociaal-economisch programma van de N-VA en de gevolgen daarvan. Kris Michiels (vormingsdienst van het ABVV) bespreekt de consequenties van dergelijk beleid en de weerslag daarvan op onze samenleving. Na een korte duiding wordt de discussie geopend!
Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25