Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

maandag 03 december 2012 - 20u15
Internering
-  Koen Verhofstad
Iedereen weet al decennia dat internering voor België een schandvlek is. Keer op keer wordt ons land door het Europees Hof voor de Mensenrechten veroordeeld, en toch komt er nauwelijks verandering. vzw UilenSpiegel (Patiëntenvertegenwoordiging Geestelijke Gezondheidszorg) eist een maatschappelijk debat, gericht op verandering. Deze Infomania wordt hier een eerste stap in.
Koen Verhofstad zal summier het juridisch kader schetsen. De nadruk zal niet liggen op de juridische theorie maar op de (naargeestige) realiteit, zoals die de laatste jaren blijkt te zijn.

De infoavond is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die mee hun schouders willen zetten onder dit initiatief. We willen eindigen met een brainstorm over wat wij kunnen ondernemen om de toestand aan te klagen en te veranderen, dewelke als voorbereiding fungeert voor het slotdebat op 15 december.

Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25