Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

THEMA:  anarchisme special
Na 10 jaar durft infomania er mee op de proppen te komen: een ANARCHISME SPECIAL: twee maanden focus op dat wat onterecht als gekend verondersteld wordt en al te vaak stilzwijgend in het midden drijft. Geen verkondiging van anarchistische zekerheden maar een aanbod dat hopelijk massa's inspiratie zal bieden aan al wie zich reeds door anarchistische ideeën liet verleiden of voor wie daartoe bereid is.
maandag 05 december 2005 - 20u15
Ideologieën - links - rechts: vervlogen begrippen?
Links/ rechts, de traditionele tegenpolen in het universum der ideologieën: in welke mate klopt dit nog? Dit zal het uitgangspunt zijn voor een politieke zoektocht, een debat, een discussieavond als uitstapje van Infomania naar Bij' de Vieze Gasten.
Raf Debaene (Artevelde Hogeschool) leidt ons in op het thema ideologie. Wat wordt verstaan onder deze term en hoe is dit doorheen de tijd veranderd? Denoix Kerger (Artevelde Hogeschool) neemt ons mee op een freewheelende denkoefening rond de termen 'links' en 'rechts'. Hierna volgt een gesprek waarin we samen op zoek gaan naar wat deze begrippen voor de aanwezigen nog kunnen en mogen betekenen.

Locatie: Reinaertstraat 125 (Brugse Poort)


->  http://www.deviezegasten.org
Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25