Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

THEMA:  Fade X: invloed van genotsmiddelen op de samenleving
Fade X is een collectief dat wil nadenken en discussiëren over het gebruik en de invloed van genotsmiddelen op de samenleving en onze beweging. Te vaak stompen ze geëngageerde zielen af of immobiliseren ze onze acties. Op welke manier kunnen ze ons tot slaaf maken en hoe kunnen we dat tegengaan?
dinsdag 27 maart 2012 - 20u15
Film: ‘Requiem for a dream’
De film toont de verschillende vormen van zowel legale als strafbare, meer of minder voor de hand liggende verslaving, die ervoor zorgen dat de personages als het ware worden opgesloten in een droomwereld van desillusies en wanhoop. Deze droomwereld wordt vervolgens overgenomen en verwoest door de realiteit. Er is geen centrale hoofdfiguur. De gebeurtenissen volgen elkaar op en nemen het standpunt van de verscheidene personages aan. De bedoeling is niet om te beleren of te veroordelen, maar om een bepaalde realiteit in beeld te brengen en bespreekbaar te maken. Voor en na de film is er dan ook plaats voor een discussie en een drankje.
Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25