Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

THEMA:  Fade X: invloed van genotsmiddelen op de samenleving
Fade X is een collectief dat wil nadenken en discussiëren over het gebruik en de invloed van genotsmiddelen op de samenleving en onze beweging. Te vaak stompen ze geëngageerde zielen af of immobiliseren ze onze acties. Op welke manier kunnen ze ons tot slaaf maken en hoe kunnen we dat tegengaan?
vrijdag 25 mei 2012 - 20u15
Queer Edge
Fade X is een groep die de rol van genotsmiddelen in onze samenlevingen binnen progressieve bewegingen onder de loupe neemt. Een heel interessante om eens nader te bekijken, is hoe we omgaan met affectie en seksualiteit. Vertrekt onze omgang met anderen steeds vanuit een liefde voor de ander? Of gaat het vaak eerder om een bevrediging van jezelf? Waar ligt de grijze zone tussen buitensporige losbandigheid en preuts puritanisme? We streven naar vrijheid. Hoe vrij kan liefde zijn? Waar liggen de grenzen, als ze al bestaan?

Tijdens deze QUEER EDGE avond proberen we samen na te gaan hoe liefde of seksualiteit zich kan manifesteren als drug en welke de effecten van drugs kunnen zijn op gewenst en ongewenst seksueel of seksistisch gedrag.

Nadien opent het podium zich voor iedereen die zich muzikaal theatraal of wat dan ook wil uitdrukken… En voor een vette party. Dit alles drug- en seksismevrij!

Niet in het AC maar in de Van Monckhovenstraat 48 te Gent!
Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25