Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/htdocs/anarchie/public/infomania/infomania_connect.php on line 3
Infomania Lezing


· Programma
· Startpagina

THEMA:  juni-mélange
We sluiten dit Infomania-seizoen af met een drietal infoavonden die telkens gaan over actuele acties van verzet. We sarten met een avond rond het stinkend milieupotje dat Patdagach met hun bezettingsactie open maakte. Uw kennis over internettende curieuze neuze mosterdpotten kan bijgeschaafd worden op de internet- en e-mailworkshop. De laatste infoavond is er een die niet te versmaden is want dan krijgen we bezoek van Indymedia Argentinië. En omdat we het afgelopen jaar al meer dan serieus genoeg zijn geweest, gaan we de zotte toer op en sluiten we af met onze heuse ping-pong-met-karaoke fuif.
maandag 23 juni 2003 - 20u15
Argentinië, van de top naar beneden.
-  Marol & Carin, Indymedia Argentina
Film:
La bisagra de la historia (Ventevideo, 2002)
Piquete Pueyrredon (Indymedia Argentina, 2002)
Compañero piquetero (Proyecto ENERC, 2002)
Spreeksters: Marol & Carin, Indymedia Argentina

Sinds de volksopstand in december 2001 wordt Argentinië beschouwd als een modelleerling van het IMF die in ongenade gevallen is en zich nu in een diepe economische crisis bevindt en langs de andere kant ook, omwille van haar sterke sociale bewegingen, als een waar politiek laboratorium. Ver van alle clichés, een film- en discussieavond met Indymedia Argentina waar we zullen proberen te praten over de verschillende bewegingen in Argentinië om zo misschien bruggen te bouwen tussen Argentinië en Europa.


Programma
Kies een thema om het programma te doorbladeren.

Infomania · Sparrestraat 1a, 9000 Gent · Tel: 09/227.18.25