top bar
zon
Startpagina
Producten
Lijst van VOKO-produkten.
Praktische info
Hoe lid worden en bestellen
Het Voedselkollektief
Uitleg over de bestaansredenen van het VOKO
Politieke nut van linzen
Discussietekst over het verband tussen economische initiatieven en politieke verandering
Inloggen
Leden kunnen hier inloggen om een bestelling te doen.
zon
logo
  Praktische info
Praktische info
Hoe lid worden en bestellen
-De bestellingen gebeuren om de drie maanden. De leden krijgen een paswoord en dan kunnen ze gedurende een tiental dagen hun bestelling invullen op de VOKO-website. Een paar weken later kan je de bestelling dan afhalen in het Anarchistisch Centrum, Sparrestraat 1, 9000 Gent
De produkten zijn voor het grootste deel droogvoeding (rijst, spaghetti, keukenolie, koffie, thee, ...) en kuisprodukten (afwasmiddel, WC-papier,...). Zo hebben we geen problemen met produkten die te snel bederven.
Volledige lijst produkten met prijzen.

-Aan de nieuwe leden wordt 15 euro instapgeld gevraagd. Dit geld krijg je terug als je uit het VOKO stapt. Dit geld is nodig om een buffer te hebben zodat de betaling aan de groothandel vlot kan gebeuren en we niet altijd moeten wachten tot iedereen betaald heeft.

- Je kan je online inschrijven via deze link. Je wordt dan automatisch op de hoogte gebracht als er een nieuwe bestelling is. Het instapgeld betaal je dan per overschrijving samen met de betaling voor je eerste bestelling.

-Het VOKO draait dankzij de leden. Dat betekent dat die af en toe gevraagd worden om mee te helpen bij het uitwegen of klaarzetten van de bestellingen. Als iedereen dat doet, betekent dat per individu 3 uren meehelpen om de twee jaren. Geen zware arbeid dus.
Naast de VOKO-leden is er ook het VOKO-team dat de bestellingen organiseert. Het VOKO telt nu ongeveer 70 leden (individuen/woongroepen/gezinnen).

-Bovenop de prijs van de groothandel rekenen wij 13%, dit percentage dient om onze onkosten te betalen. Onze boekhouding is trouwens helemaal open, elk jaar geven we onze leden een financieel verslag.

-De coöperatieve groothandel waar wij bij bestellen is "De Nieuwe Band" www.nieuweband.nl

-Je kan ons ook een mail sturen op vokogent [at] collectifs [punt] net
VOKO - Sparrestraat 1a, Gent (wijk Brugse Poort) - Nieuw Rekening nummer: BE40 8907 3414 7763
bottombar